donderdag 3 november 2011

Een verjaardags taartje maken


Hallo daar ben ik weer , nu met een leuke taart.
gemaakt door kelly en mij.
de taart is gemaakt van biscuit deeg
en de onderste vulling is kersen vlaai vulling en de andere vulling is botercreme
met slagroom smaak.
en daar hebben we de taart ook mee ingesmeerd om de fondant en marsepein aan vast te plakken.

Kelly kwam bij mij om samen een taart te maken.
haar vader en moeder vieren van het weekend hun verjaardag.

de taart was al gebakken dus konden we zodra we zover waren beginnen.
we hebben fondant gebruikt want dat is veel zachter dan marsepein.
maar omdat Gaby graag marsepein wil hebben we er een smaak extract ingedaan zodat het naar marsepein smaakt.
bijna dan.
we hebben 2 kleuren blauw genomen en deze gekneed totdat het er uitziet als marmer.

op internet had ik ooit een leuk voorbeeld gezien van een vis lief hebber taart
en die foto had ik bewaart, en nou kwam hij mooi van pas om inspiratie op te doen. 

de kleine details maken hem erg leuk

het mannetje vond ik wel lastig, maar toch wel aardig gelukt

met icing de circels in het water gemaakt

en een draadje om mee te vissen.
of deze visser ooit wat zou vangen???
wie zal het zeggen.
maar complimentjes gaat hij zeker ontvangen.

groetjes miranda

1 opmerking:

  1. Oh.. jooohh!! Die zijn zeker wel expert! zei mijn dochtertje, toen ze deze taart bekeek! En zij kan het weten, want zij is mijn bakstertje!: Heeft ook al eens een taart gemaakt en bekleed!

    BeantwoordenVerwijderen